Despre noi

Acest site este un proiect al firmei Image Art in paralel si complementar cu Scoala de fotografie- www.cursurifoto.ro

Forma de organizare este aceea a unei firme dar in spatele oricarei firme se afla oameni care insufletesc si pun idei in practică. Echipa noastra este formata din Ana Vasiu si Daniel Baltat.

In primul rand, pentru noi este pasiune, noile tehnologii duc imprimarea imaginilor la nivel de arta. Ne bucuram sa furnizam piese de arta care vor dainui veacuri! Fiecare lucrare o facem ca si cum ar fi pentru noi!


Ne adresam celor care vor sa isi puna pe hartie sau in rama creatiile artistice, celor care vor sa isi decoreze spatiul locuit, biroul, sau pur si simplu sa achzitioneze un tablou pentru ca ii place.

Dorim sa va oferim o solutie completa de la o imagine la un lucru finit gata de agatat in cui.


Ideea acestui proiect s-a nascut in primul rand din nevoia noastra de a cauta solutii calitative de imprimare si expunere a imaginilor. Unele le-am gasit si vi le oferim si dvs. Altele inca le cautam.

Prezenta noastra in piata imprimarii fine-art este la inceput dar in spate am acumulat ani de teste si experiente pentru proiectele scolii de fotografie. Am organizat si tiparit expozitii, saloane internationale de arta fotografica dar si reproduceri de arta.

Speram ca suntem in masura a va oferi un print la nivel de galerie!


Materialele folosite sunt calitative, atent selectionate si prezentate ca informare intr-o nota corecta.
Ca si echipamente de imprimare folosim imprimante Epson in 11 culori si Canon in 12 culori. Utilizam cerneluri originale pentru un print de lunga durata si un aspect vizual de impact.
Pentru inramari folosim profile din lemn fabricate in tara dar si din import.