Plata si Livrare

Livrarea produselor comandate on-line, se face doar prin curier ( in cazul nostru - Fan Curier)

 Dupa lansarea comenzii, in termen de maxim 2 zile lucratoare, un reprezentant al imageart.ro va va contacta pentru confirmarea comenzii, a adresei de livrare si a metodelor de livrare si plata.

Pentru produsele care se afla in stoc, livrarea se face in 24 ore de la confirmarea si validarea comenzii. Pentru produsele care vor fi realizate la comanda, termenele de executie vor fi comunicate telefonic.

 

Conditii de livrare:

Expeditia produselor comandate:
1. SC Image Art SRL expediaza colete  pe teritoriul Romaniei, in Bucuresti sau in tara cu ajutorul firmei de curierat rapid Fan Courier.
2. Clientii care doresc sa opteze pentru serviciile altor firme de curierat, o pot face, insa aceasta facilitate este acordata doar in cazul in care modalitatea de plata a produselor, aleasa de catre client este OP.

Costurile de expeditie:

In unele campanii transportul poate fi oferit gratuit in functie de anumite conditii. Acest lucru precum si conditiile, vor fi in mod expres specificat in site.

Pentru comenzile mai mari de 399 RON transportul este GRATUIT .

Preturile produselor afisate pe site nu includ costurile de transport. Costul de transport se achita separat in functie de comanda efectuata, astfel:

Pentru comenzile cuprinse intre 0 RON - 399 RON costurile de transport* sunt de 15 RON TVA Inclus 

* Aceste tarife sunt valabile doar pentru orasele din aria de acoperire a Fan Courier. Pentru orasele din afara ariei de acoperire se va achita un tarif suplimentar de 0,80 RON pentru fiecare km suplimentar. Pentru a vedea lista completa a localitatilor cu acoperire Fan Courier (fara km suplimentari), click aici

Toate costurile vor fi trecute in factura, toate platile catre firma de curierat facandu-se exclusiv catre firma noastra.


Conditii de Ramburs:


Daca alegeti ca modalitate de plata Rambursul, va rugam sa tineti cont de urmatoarele detalii:
1. Valoare maxima acceptata de SC Image Art SRL pentru totalul unei comenzi on-line cu modalitate de plata Ramburs, este de 5000 (cincimii) Lei (TVA inclus)/expeditie. Ce depaseste aceasta valoare plata se va face in avans cu OP.

2. Expeditia produselor se va face doar prin Fan Curier care va emite chitanta de incasare a banilor, catre Cumparator.

 

Asigurare produse expediate:

1. Obligatorie: Asigurarea transportului produselor expediate se face implicit in conditiile modalitatii de plata Ramburs.
2. Optionala: In cazul modalitatii de plata OP, clientul trebuie sa informeze Dept. Logistic daca doreste asigurare sau nu pentru produsele expediate.

Receptia coletului:

1. La primirea coletului, va rugam verificati integritatea ambalajului .
2. Nu acceptati colete  deteriorate.
3. Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete le puteti face in momentul livrarii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare, se refuza primirea si plata coletului.
4. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.

Facilitatile oferite de Fan Courier:
1. Incercari multiple de livrare, in cazul in care destinatarul nu este gasit la adresa.
2. Contactare telefonica a destinatarului, pentru livrari in conditii speciale,
3. Livrare sambata.